Τετάρτη, 30 Μαΐου 2012

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΜΑΡΜΑΡΑ



·       ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ ΤΩΝ ΜΑΡΜΑΡΙΝΩΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΩΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΣΥΧΝΑ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ. ΣΤΟ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΡΟΣΘΕΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑΤΟΣ. ΓΙΑ ΒΑΘΥΤΕΡΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΟ, ΒΑΖΕΤΕ ΣΤΟ ΝΕΡΟ ΛΙΓΗ ΠΟΣΟΤΗΤΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΜΕ ΟΥΔΕΤΕΡΟ PH. Η ΧΡΗΣΗ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΑΠΟΡΡΥΠΑΝΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ ΑΥΣΤΗΡΑ Η ΧΡΗΣΗ ΚΑΥΣΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΟΞΙΝΩΝ ΔΙΑΛΥΜΑΤΩΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου